Gratis website analyse?

 
 

Vraag nu een gratis website analyse aan en ontdek op welke punten jij je website / webshop kunt verbeteren. De scan beoordeelt je website op alle vitale onderdelen. In de analyse kijken we zowel naar de SEO score voor Google als naar de gebruiksvriendelijkheid voor je potentiële bezoekers.

Waarom een website analyse?

Een website analyse geeft een gedetailleerd overzicht van verbeterpunten op jouw website / webshop. Op basis van deze scan kun jij je website verder optimaliseren. Dit zal een positieve uitwerking hebben op je bezoekersaantallen en de positie in de zoekmachines.

Op diverse websites worden tal van tools aangeboden om zelf gratis een SEO scan te doen. Er staan een aantal standaarden ingesteld en je website wordt er naast gehouden om te zien hoe goed je score is.

Persoonlijk vinden wij zo’n aanpak erg onpersoonlijk. Je krijgt de scan maar er is geen uitgebreide uitleg. Daarnaast zit er nooit zoveel diepgang in dergelijke website analyses.

Voordelen website analyse

Het klinkt misschien logisch: hoe beter jouw website, hoe meer je eruit kunt halen. Moeilijker dan dat is het ook echt niet. Onze website analyse gaat dan ook verder dan een doorsnee SEO Scan. Meer bezoekers op je website is leuk, maar meer uit je bezoekers halen is nog véél leuker!

Na de website analyse kun je het onderstaande proces verder optimaliseren:

  • Je zorgt ervoor dat je website beter gevonden wordt.
  • Laat bezoekers direct een goed gevoel krijgen als ze op je website terecht komen.
  • Direct duidelijk maken wie je bent en wat jouw anders maakt dan de concurrent.
  • Je weet bezoekers te interesseren wat resulteert in meer pagina’s bekijken en langer op je website blijven.
  • Meer sales!

GRATIS website analyse laten maken?

 Ben jij benieuwd waar de kansen voor jouw website / webshop liggen? Vraag onze gratis website analyse aan. Gratis is bij ons ook echt gratis en vrijblijvend.

Vul het formulier hieronder in, en je ontvangt binnen 48 uur de gratis website analyse in je e-mail. Meer leren over SEO en website optimalisatie? Lees ons blog, boordevol gratis tips.


Heb je nog vragen over de website analyse? Neem gerust contact met ons op.