Website beheer uitbesteden?

Bekend met WordPress en Magento

Direct starten!

Je website wordt in perfecte staat gehouden.

Heb je zelf geen tijd om je website actueel te houden? Geef het beheer van je website uit handen. De tijd die je over hebt kun je vervolgens gebruiken voor het verbeteren van je product. We hebben inmiddels 7 jaar ervaring met het beheren van websites, waaronder het alom bekende Wordpress. 

We geven je website de aandacht die het verdient. Denk hierbij aan updates van plug-ins of het actueel houden van informatie op je website. Eventueel kun je ervoor kiezen om ook de zoekmachine optimalisatie of het bloggen aan ons uit te besteden. Op deze manier blijft je website goed presteren in de zoekmachines van Google.

Daarnaast kunnen wij simpele HTML en CSS aanpassingen eenvoudig zelf doorvoeren.

Verbindingsstuk tussen jou en je ICT Partij

Vind je het lastig communiceren met je ICT partij omdat ze veel te technisch in hun taalgebruik zijn? Of blijkt achteraf dat jullie elkaar toch niet goed begrepen hebben? Vaak wordt er een hoop tijd verspild. Tijd die je beter had kunnen besteden!

Kunnen wij je helpen? Doordat we enerzijds de basis van het programmeren kennen en anderzijds de klant altijd centraal laten staan, kunnen wij het ideale verbindingsstuk zijn. We maken de vertaalslag richting jou. Daarnaast kunnen we actief meedenken met de opzet van je website. Hierdoor haal je zo'n optimaal mogelijk resultaat uit je website.

Wij zijn bekend met WordPressWij zijn bekend met WordPress

Wij zijn o.a. bekend met WordPress & Magento

 

Website beheer uitbesteden?

OFFERTE AANVRAGEN!

Geheel vrijblijvend