Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

 

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Een goede positie in de zoekmachines wordt steeds belangrijker. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70 procent van de mensen niet verder kijkt dan pagina één van de Google zoekresultaten. Er wordt zelfs sneller gekeken naar ‘gratis zoekresultaten’ dan naar advertenties. Het is daarom noodzakelijk om met de juiste zoekwoorden op deze pagina te belanden. Hoe hoger jouw positie op de eerste pagina, hoe groter de kans dat men doorklikt naar jouw website. Jouw zoekmachine optimalisatie uitbesteden kan je positie in positieve zin beïnvloeden.

Je zult begrijpen dat steeds meer bedrijven inzetten op SEO. Gelukkig is het niet onmogelijk om, ondanks concurrentie, goede posities te krijgen op relevante zoekwoorden.
 
 

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden of zelf doen?

Afhankelijk van je eigen doelen kun je ervoor kiezen om zoekmachine optimalisatie uit te besteden of om het zelf te doen. Uitbesteden is bijvoorbeeld erg nuttig op het moment dat jij je tijd wel voor “betere” dingen kunt gebruiken. Als je ervoor kiest om het zelf te doen is het handig als je zelf enige HTML kennis hebt.

Toch blijft het allerbelangrijkste tijd, tijd en nog meer tijd! Zoekmachine optimalisatie vergt nu eenmaal veel geduld en tijd. Je moet links ruilen/zoeken, teksten (her)schrijven en alles goed bijhouden.
 
 

Voordelen van zoekmachine optimalisatie uitbesteden:

Je kunt er voor kiezen om zoekmachine optimalisatie aan ons uit handen te geven. Zo heb je zelf alle tijd om je bezig te houden met het verbeteren van je business. Wij doen vervolgens waar we goed in zijn: Jouw website naar een hoger niveau brengen. Hoog in Google staan heeft de volgende voordelen:

 • Je bereikt actief zoekende klanten die je product of dienst willen kopen.
 • Hoog in Google staan verbetert je online imago.
 • Meer bezoekers op je website.
 
 

Dit kun je van ons verwachten:

 • Website analyse

  Voordat we beginnen nemen we je website grondig door. We checken ieder puntje en kijken direct wat er eventueel verbeterd zou kunnen worden. Daarnaast kijken we op welke zoekwoorden je op dit moment al gevonden wordt.

 • Trefwoord onderzoek

  Vervolgens gaan we onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website. Welke vragen stelt een klant zich voordat ze gaan zoeken naar jouw product of dienst?

 • Concurrentie analyseren

  Concurrentie houd je scherp en gefocust. Daarnaast kun je altijd leren van je concurrent. In onze strategie is het daarom belangrijk om te zien wat je concurrent wel of niet doet. We zien direct wat we moeten doen om de concurrentie het nakijken te geven.

 • Website optimalisatie

  Als we weten wat er moet veranderen gaan we aan de slag. We concentreren ons op de inhoud van een pagina en doen daarbij het volgende:
  Schrijven of herschrijven van teksten.
  SEO trefwoorden en korte zinnen verwerken op de pagina.
  Afbeeldingen optimaliseren.
  Indien gewenst (her)schrijven wij je blogberichten.
  Testen of je website mobiel vriendelijk is. Dit doen we volgens de richtlijnen van Google.
  Interne link structuur aanpassen en verbeteren.

 • Webmaster richtlijnen van Google

  Wij hanteren de webmaster richtlijnen van Google. Google, je klant, jij en ook wij houden allemaal van kwaliteit. Wij houden van snel resultaat maar het moet wel duurzaam en langdurig zijn. Voor zaken als link spammen, tal van satelliet websites opzetten en Google moedwillig om de tuin leiden ben je bij ons aan het verkeerde adres. (In vaktermen noemen we dit Black Hat SEO).

 • Persoonlijk contact

  We luisteren graag naar jouw wensen en suggesties. Daarnaast proberen wij actief met je mee te denken zodat we gezamenlijk een optimaal resultaat halen. Bij ons heb je contact met mensen van vlees en bloed. We houden de lijntjes graag kort dus mocht je een vraag hebben heb je binnen 2 uur reactie van ons.

 
 

Kosten zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Wil jij duurzaam scoren in Google? Spreekt zoekmachine optimalisatie jouw aan? Ga de samenwerking met ons aan! Wij stellen ons flexibel op waardoor je ons per uur kunt inhuren. Het aantal uren kun je altijd aanpassen. Om een optimaal resultaat te halen hanteren wij een minimum van 4 uur per maand.

Wij hanteren een aantal vaste pakketten met all inclusive prijzen. Hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent en voorkom je verrassingen achteraf.

 
 
 • Meer bezoekers op je website?
 • Je online reputatie verbeteren?
 • Bezig zijn met zaken waar jij goed in bent?

SAMENWERKEN!

 

SEO +

€ 199

per maand, excl. BTW
 • 4 uur per maand
 • gratis welkomstgesprek
 • All inclusive
Direct starten!

SEO Pro

€ 799

per maand, excl. BTW
 • 16 uur per maand
 • gratis welkomstgesprek
 • All inclusive
Direct starten!

Veel gestelde vragen

 • Wat is de duur van de overeenkomst?

  In principe wordt er automatisch een overeenkomst voor onbepaalde tijd afgesloten. De opzegtermijn bedraagt altijd één maand. Zonder opzegging zal de samenwerking automatisch doorlopen, zonder verdere prijsverhogingen.
  Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

  Wat gebeurt er als ik stop?

  Stoppen? Als het goed is levert onze kennis je iedere maand meer op dan dat het kost. Mocht je toch willen stoppen dan blijven alle aanpassingen staan zoals ze op dat moment staan. De opzegtermijn bedraagt één maand. In deze maand kunnen we dan de verdere overdracht etc. regelen.

 • Kan ik het aantal uur later wijzigen?

  Het aantal uur aanpassen is geen probleem. Je kunt bijvoorbeeld in het begin véél uur nodig hebben wat je vervolgens weer kunt reduceren. De wijziging van het aantal uur gaat altijd een maand later in. Dit omdat de planning er op afgestemd moet worden.

  Heb ik een nieuwe website nodig?

  Een nieuwe website is niet nodig. Wij kunnen ook met je huidige website aan de slag. In een enkel geval zit een website zo ‘slecht’ in elkaar, of is deze dusdanig sterk verouderd, dat we wel een nieuwe website adviseren. Dit omdat optimaliseren dan simpelweg geen effect zal hebben.