View Post

Vakantiewoning Zeeland

In Falco Travel Platform, Webdesign, Website by Kees Schouten

Vakantiewoning Zeeland is een vakantiehuis website van een particuliere huiseigenaar. Via deze website regelt hij zelf de verhuur van zijn vakantiewoning in Burgh-Haamstede. De website is uitgerust met het Falco Admin panel. Hiermee kun je aan de achterkant zelf zaken als huurprijzen, bijkomende kosten en bezettingen bijhouden als huiseigenaar. Daarnaast kun je ook alle gemaakte reserveringen van het vakantiehuis inzien.

View Post

Kroon Administratie & Consultancy

In Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

Kroon Administratie & Consultancy is een administratiekantoor in Barendrecht. Er waait een frisse wind bij Kroon en ze werken zoveel mogelijk vanuit de cloud. Daarnaast zijn ze NOAB-gecertificeerd en dat biedt voor MKB’ers en ZZP’ers een hoop voordelen. Tot voor kort werd er weinig gedaan met de online vindbaarheid. Wij gaan hier verandering in brengen en zorgen dat ze beter gevonden …

View Post

Prooy Accountants

In Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

Prooy Accountants is zoals de naam al doet vermoeden een accountantskantoor in Barendrecht. Naast het brede pakket van financiële diensten die ze aanbieden denken ze ook graag met de ondernemer mee. Met online vindbaarheid werd tot voor kort nog nooit iets gedaan. De vindbaarheid in Google gaan wij voor Prooy verzorgen.

View Post

Boekjecamper.nl

In Webdesign, Website, Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

Boekjecamper.nl is een camper verhuurbedrijf in Sliedrecht. Wij hebben de website gebouwd en zorgen ervoor dat de website goed gevonden wordt in Google. Op de website is een API koppeling gemaakt met Tommy Booking Support. Vanuit dit online reserveringssysteem worden de prijzen en beschikbaarheid van de campers direct uitgelezen op de website zodat dit niet handmatig bijgehouden hoeft te worden. …

View Post

Rioolbeheer Holland

In Website by Kees Schouten

Rioolbeheer Holland is een loodgieter in de omgeving Rotterdam. Naast het oplossen van rioolproblemen voor particuliere huiseigenaren willen ze zich nu ook nadrukkelijker gaan richten op de zakelijke markt. Wij hebben hier een zakelijke pagina voor geschreven en op de website geplaatst. Daarnaast moesten er een aantal aanpassingen op de website gebeuren en die werkzaamheden zijn door ons uitgevoerd.

View Post

GD Finance

In Webdesign, Website, Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

GD Finance is een administratiekantoor in Rotterdam. De boekhouders verzorgen de salarisadministratie, BTW aangiftes en/of de complete boekhouding voor diverse MKB bedrijven & ZZP-ers in Zuid-Holland. De website is door ons gemaakt en nu dit staat zorgen wij voor een betere vindbaarheid in Google. Daarnaast zijn de teksten door ons geschreven en geoptimaliseerd voor Google.

View Post

Falco Travel

In Webdesign, Website, Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

Falco Travel is een partij die een platform hebben ontwikkeld voor particuliere huiseigenaren. Het Falco Platform is een krachtige tool waarmee je eenvoudig een krachtige website online kunt zetten. Normaal gesproken loop je al snel tegen beperkingen aan doordat prijsberekeningen enz. nogal complex zijn binnen de reisbranche. Falco Travel denkt hier het antwoord op te hebben gevonden. Tijdens de bouw …

View Post

O&S Eigen Sfeer

In Webdesign, Website, Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

O&S Eigen Sfeer is een apart label van O&S Vakanties dat een specifiek aantal vakantieparken aanbiedt. Deze vakantieparken worden (veelal in de zomermaanden) geheel of gedeeltelijk afgehuurd door O&S. Vervolgens zetten ze er een eigen concept neer door er eigen recreatieteamleden en een parkleiding naar toe te sturen. Dit label heeft de naam O&S Eigen Sfeer gekregen en wij hebben …

View Post

Ferienpark Zeeland

In Webdesign, Website, Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

Ferienpark Zeeland is een Duitstalige website, gericht op het verhuren van vakantieparken aan de kust in Zeeland. Deze website is opgezet omdat een vakantie in Zeeland erg populair is bij onze Duitse buren. Wij hebben de website van Ferienpark Zeeland gemaakt. Daarnaast regelen wij de zoekmachine optimalisatie zodat deze site ook daadwerkelijk gevonden gaat worden in de Duitse zoekmachine.

View Post

Autolamp Online

In Google Adwords, Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

Autolamp Online is zoals de naam al doet vermoeden een webshop voor autolampen. Dankzij een kenteken koppeling is het heel eenvoudig om de juiste lampjes voor je auto te vinden. Wij verzorgen voor Autolamp Online de zoekmachine optimalisatie.

View Post

MKB Internetmakelaar

In Zoekmachine optimalisatie by Kees Schouten

MKB Internetmakelaar is een NVM bedrijfsmakelaar uit Sliedrecht die zich richten op het verhuren & verkopen van kantoorpanden, winkelpanden en overige bedrijfsruimtes. Wij verzorgen voor MKB Internetmakelaar de zoekmachine optimalisatie.